Diensten

Een sterke en gezonde organisatie – nu en in de toekomst. Door de drukte van alledag is er vanuit ondernemers in het MKB niet altijd voldoende aandacht voor dit onderwerp. Het is soms lastig deze aandacht te combineren met de dagelijkse bedrijfsvoering.

Medewerkers vormen de pijlers van elke organisatie. Door ontwikkelingen om ons heen, zoals ontgroening, vergrijzing, de oplopende pensioenleeftijd en de steeds veranderende wet- en regelgeving, is het belangrijk ervoor te zorgen dat we het beste uit onze medewerkers kunnen halen, in elke fase van hun leven. Ingrijpen wanneer het minder goed met ze gaat is dus te laat. Investeren in vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid loont! Leg als ondernemer de focus op preventie.

Met de juiste ondersteuning hoeft dat niet ten koste te gaan van de dagelijkste bedrijfsvoering. Kies de ondersteuning die bij jou en jouw organisatie past, op de momenten waarop je het echt nodig hebt. VIT past de ondersteuning altijd aan op de organisatie. Voor voorbeelden van onze dienstverlening, klik rechts op een van onze diensten: Training & Opleiding, Project(bege)leiding en HR-advies & Onderzoek.

Thema’s

Vanuit de kapstok van Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid levert VIT praktische oplossingen, advies en tools op het gebied van onder andere:

  • Strategische personeelsplanning en een vitaal personeelsbeleid
  • Arbeidsproductiviteit
  • Binden & boeien door de juiste communicatie met medewerkers
  • Ontwikkeling, functioneren & belonen – met aandacht voor zowel ontwikkeling, als inzetbaarheid en vitaliteit
  • Wet- en regelgeving
  • Sociale zekerheid en aansprakelijkheid (Wet Poortwachter, verlaging risico’s)
  • Verzuimproces – van curatief naar preventief

Diensten

Training & Opleiding

Training Opleiding

 

Project(bege)leiding

 

HR-advies & Onderzoek