Timo Velzeboer

Timo werkt als consultant en programmamanager binnen VIT. Hij is afgestudeerd als gezondheidswetenschapper en fysiotherapeut. Vanuit zijn rol in het verleden als fysiotherapeut zag hij in de praktijk veel medewerkers met fysieke en mentale klachten. Zijn belangrijkste drijfveer om zich als gezondheidswetenschapper verder te ontwikkelen is dat veel lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden.

Hij gelooft dat door gerichte aandacht voor thema’s als vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, dit bijdraagt aan gelukkige en bevlogen medewerkers. De afgelopen jaren heeft hij bij zijn vorige werkgever als accountmanager veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven en branches in het ontwerpen, implementeren en begeleiden van programma’s die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid.

Centraal in zijn aanpak staat het vertalen van complexe vraagstukken naar een concrete, realistische strategie met een praktische toepassing. Timo staat bekend om zijn positieve houding, betrouwbaarheid en vermogen om snel veranderingen te realiseren.

Op dit moment
Consultant bij VIT

In het verleden
HC Health

Opleidingen
Master of Health Sciences; Policy and Organization of Health Care aan de Vrije Universiteit van Amsterdam;
Strategisch Gezondheidsmanagement en Arbeidsfysiotherapie.

Neem contact op met Timo

Timo helpt je graag verder bij vragen op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid.

info@vitmkb.nl

LinkedIn