Over ons

VIT biedt onafhankelijke ondersteuning aan ondernemers in het MKB op het gebied van Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid.

Voor veel bedrijven zijn de medewerkers het belangrijkste kapitaal. Zij leveren het vakmanschap dat het bestaansrecht geeft aan een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze medewerkers nu en in de toekomst vitaal, inzetbaar en tevreden zijn. Vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder, meer betrokken en staan meer open voor veranderingen.

Ondersteuning in gezond ondernemen

In een wereld die in ontwikkeling is, met risico’s als vergrijzing, ontgroening, ziekteverzuim en veranderende wet- en regelgeving, kan HR en een daarmee een gezonde bedrijfsvoering een grote uitdaging zijn. Om ondernemers te ondersteunen bij een gezonde bedrijfsvoering levert VIT de volgende diensten:

  • HR-advies & Onderzoek
  • Project(bege)leiding
  • Training & Opleiding

Onze diensten zijn altijd maatwerk, aangepast op het probleem, de identiteit en de dagelijkse bezigheden van de organisatie. Het doel is een toekomstbestendige organisatie, waarbij ondernemers uiteindelijk zelfredzaam zijn op HR-gebied, met een focus op Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid.

Samenwerken & partners

VIT gelooft in het bundelen van krachten en cocreatie. We werken samen met verschillende partners en specialisten, waaronder Inhealth en Arbo-specialisten.

Missie

VIT biedt onafhankelijke ondersteuning aan ondernemers in het MKB op het gebied van Vitaliteit, Inzetbaarheid en (medewerkers-) Tevredenheid.

Visie

VIT kijkt naar een toekomst waarin Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid vanzelfsprekend zijn in elk bedrijf. Met onze ondersteuning willen we het verschil maken voor de organisatie met oog voor rendement, praktische toepasbaarheid en begeleiding naar zelfredzaamheid van onze klanten.

Meer informatie?

Sandra Engelbertink

s.engelbertink@vitmkb.nl
085 0643016

Onze diensten