Team

 Ons team bestaat uit

Sandra Engelbertink

Sandra is mede-initiatiefnemer van VIT en managing consultant. Na haar ervaringen als manager in de uitzendbranche heeft Sandra 9 jaar gewerkt als (senior) HR-adviseur en programmamanager.

Sandra is bekwaam binnen alle aspecten van het HR vakgebied en is specialist t.a.v. duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en (preventie)ziekteverzuim. Naast het ontwikkelen en implementeren van vitaliteitsprogramma’s binnen een divers klantenportfolio ligt haar kracht bij het adviseren, begeleiden en het geven van training en workshops.

Volgens Sandra moet aandacht voor vitaliteit altijd mogen! Haar streven is om bedrijven competent te maken in het uitvoeren van goed werkgeverschap, zodat er een toekomstbestendige en gezonde organisatie staat waar mensen vitaal, met plezier en betrokkenheid werken.

Contact met Sandra?
s.engelbertink@vitmkb.nl

Sophie Peeters

Sophie werkt als consultant bij VIT. Door haar wetenschappelijke achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heeft ze zowel een analytische als mensgerichte kijk op het werk.

Analytisch, omdat ze graag onderzoek en wetenschap verbindt aan de praktijk. Het doel van haar analytische werkwijze is om in te zetten wat écht werkt en daarmee impact te maken.

Mensgericht, omdat ze een passie heeft voor het creëren van vitale en weerbare mensen. Ze gelooft dat men kan leren van wat er góed gaat, bij bevlogen en gelukkige mensen.

Sophie staat altijd graag in verbinding. Met de klant, met collega’s en met de doelgroep. Zodat nu en in een veranderende toekomst mensen én organisaties vitaal en weerbaar zijn.

Contact met Sophie?
s.peeters@vitmkb.nl

Ingrid Kouwenberg

Ingrid is office manager bij VIT. Ook is zij als projectassistent betrokken bij diverse projecten.

Ingrid is tevens verantwoordelijkheid voor het vragenlijstonderzoek, de logistieke ondersteuning, de marktoriëntatie en het interne opleidingsprogramma. Met haar hulp hebben onze adviseurs hun handen vrij. En kunnen ze een maximale bijdrage leveren aan opdrachtgevers.

Contact met Ingrid?
info@vitmkb.nl

Marlies Castelijn

Marlies werkt als consultant en programmamanager bij VIT. Marlies is afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Wageningen Universiteit, waarbij ze (internationale) ervaring heeft opgedaan op het gebied van duurzame inzetbaarheid, het brede domein van gezondheidsbevordering en het belang van een setting- en doelgroepbenadering hierin.

Door haar brede achtergrond in de gezondheidsbevordering, kijkt Marlies vanuit verschillende contexten naar casussen waarbij ze sensitief te werk gaat om de juiste aanpak per casus/klant vorm te geven. Haar aanpak kenmerkt zich door met groot enthousiasme, zorgvuldigheid, en daadkracht de samenwerking met een klant aan te gaan.

Contact met Marlies?
m.casteleijn@vitmkb.nl

Gabby Nuchelmans

Gabby werkt als consultant en programmamanager bij VIT. Gabby heeft ruime werkervaring op het HRM vlak en heeft zich de afgelopen 10 jaar zowel theoretisch als in de praktijk gespecialiseerd op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid.

Centraal in haar aanpak staan: maatwerk, meedenken in oplossingen, partijen met elkaar verbinden en duurzame resultaten boeken. Gabby gelooft in de kracht van eigenaarschap, de “speed of trust” en ziet een belangrijke rol voor marketing en communicatie rondom gezondheidsprogramma’s en gedragsverandering van medewerkers.

Contact met Gabby?
g.nuchelmans@vitmkb.nl

Elseline ten Hope

Elseline is communicatieadviseur bij VIT en heeft voorheen communicatiewetenschap gestudeerd in de richting marketing & gezondheidsvoorlichting aan de VU, waar zij heeft geleerd hoe je de juiste interventies en communicatie kunt opzetten aan de hand van een probleem of een vraag. Ze verzorgt de klantcommunicatie met strategische vraagstukken, maar ook de communicatie voor VIT zelf.

Contact met Elseline?
info@vitmkb.nl

Rens de Boer

Rens werkt als consultant bij VIT, hij geeft trainingen en ondersteunt bij adviesopdrachten. Hij houdt altijd als gezamenlijk doel voor ogen om mensen in organisaties vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen blijven leveren.

Contact met Rens?
info@vitmkb.nl