Duurzaam Inzetbaar in het MKB, nu met flinke subsidiemogelijkheden

[easy-social-share]

ESF-subsidie 2018

Investeringen in activiteiten rondom duurzame inzetbaarheid, groot of klein, betalen zich op den duur zeker terug. Nu is het ook nog eens heel aantrekkelijk om juist nu deze investering te maken; want het is opnieuw mogelijk om op onze dienstverlening een flinke subsidiekorting te krijgen!

De ESF-subsidie geeft tot €12.500,- korting op een traject bij VIT. We kijken graag mee naar de mogelijkheden en ondersteunen uiteraard bij het aanvragen van de subsidie. Klik hier voor meer informatie.

ESF subsidie MKB 2018 duurzame inzetbaarheid

 

Wellicht ben je al bezig met activiteiten rondom duurzame inzetbaarheid? Ook dan kunnen we nog ondersteunen met ESF-subsidie 2018.

Kortom; neem contact op voor meer informatie en we helpen je graag!

Over de ondersteuning van VIT

VIT biedt onafhankelijke ondersteuning aan ondernemers in het MKB op het gebied van Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid. Dat wil zeggen dat we organisaties helpen om medewerkers vitaal, duurzaam inzetbaar en tevreden te houden en dit allemaal in lijn met de bedrijfsstrategie en doelstellingen. Vaak wordt gedacht dat dergelijke acties kostbaar, complex en groots moeten zijn. Wij kunnen laten zien dat je met al kleine en soms heel praktische activiteiten kan beginnen om snel mooie resultaten te behalen. Echter geloven we dat duurzame resultaten worden behaald wanneer organisaties continue aandacht hebben voor het thema en deze weten te verbinden met de organisatiedoelstellingen.

VIT kan bedrijven ondersteunen met juist dat te bewerkstelligen; praktisch en slim organiseren maar in verbinding met de bedrijfsdoelstellingen.

Nieuwe en laatste kans voor subsidie duurzame inzetbaarheid (ESF)
11-03-2019
Nieuwe en laatste kans voor subsidie duurzame inzetbaarheid (ESF)
Wil je eens geïnspireerd worden met wat deze subsidie voor jouw bedrijf kan betekenen? In deze blog staan diverse vraagstukken rondom vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid.