Over VIT

VIT is een samenwerkingspartner op het gebied van duurzame inzetbaarheid.  VIT is hét bureau dat in de mkb-wereld bekend staat als een kwalitatief en onafhankelijk bureau dat organisaties toekomstbestendig maakt aan de hand van thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid. We durven anders te zijn en we hanteren altijd vernieuwende aanpakken, gecombineerd met beproefde methodes. We weten precies wat er speelt binnen het mkb en we kiezen altijd voor een aanpak die past bij de vraagstelling en de organisatie. Daarom is voor ons geen opdracht exact hetzelfde.

Onze visie

VIT helpt mkb’s door hun toekomst te verbinden aan thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid. Zo maken we samen gezonde en toekomstbestendige bedrijven. We gaan voor een wereld waarin ondernemers samen met hun medewerkers voorbereid zijn op een continu veranderende toekomst.

Onze missie

We geloven in een ‘niet kletsen maar aanpakken’ manier van werken. Samen met mkb’s kijken we naar wat er nodig is op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid. Samen vormen we een aanpak op maat. We zijn pas tevreden als de ondernemer zelfverzekerd de toekomst tegemoet kan gaan.

Onze klanten

VIT is er voor alle mkb’s. We bieden ondersteuning aan bedrijven en instellingen zelf en aan sociale partners. We hebben ervaring met diverse sectoren, zoals industrie en bouwnijverheid, onderwijs en zorg.

Kernwaarden

Toekomstgericht
We maken verschil: we kijken continu vooruit. Onze aanpak bestaat niet losse initiatieven, maar een samenhangend geheel die een organisatie toekomstbestendig maakt.
Kwalitatief
We verbeteren: we leveren altijd kwaliteit. Gebaseerd op onderzoek en feiten, verrijkt met kennis en inzichten.
Verbindend
We binden: we geloven in samenwerking. Daarom zorgen we ervoor dat alle stakeholders met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken.
Vernieuwend
We innoveren: we gebruiken beproefde methodes die we blijvend bijsturen en vernieuwen.
Energiek
We enthousiasmeren: we doen ons werk vanuit persoonlijke interesse en motivatie en brengen die energie mee naar klanten.

Het team