Over VIT

VIT is hét bureau dat in de mkb-wereld bekend staat als een kwalitatief en onafhankelijk bureau dat organisaties toekomstbestendig maakt aan de hand van thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid. We durven anders te zijn en we hanteren altijd vernieuwende aanpakken, gecombineerd met beproefde methodes. We weten precies wat er speelt binnen het mkb en we kiezen altijd voor een aanpak die past bij de vraagstelling en de organisatie. Daarom is voor ons geen opdracht exact hetzelfde.

Onze visie

We maken het verschil in het Midden- en Klein Bedrijf (mkb). Door mkb’s te help en hun toekomst te verbinden aan thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid maken we er gezonde en toekomstbestendige bedrijven van. We gaan voor een wereld waarin ondernemers samen met hun medewerkers voorbereid zijn op een continu veranderende toekomst.

 

VIT is een onderdeel van Future Works, een heel systeem van zelfstandige bedrijven die vanuit ieders eigen expertise werken aan een gedeelde visie op werk. Gezamenlijk kunnen we op een passende manier inspelen op de veranderingen die opdrachtgevers doormaken. We kunnen daardoor aanhaken bij de snelheid waarmee ons werkveld verandert.

Onze missie

We geloven in een ‘niet kletsen maar aanpakken’ manier van werken. En dat we pas écht verschil maken als we ondernemers helpen zelf te doen waar wij gespecialiseerd in zijn. Samen met mkb’s kijken we daarom wat er nodig is, vormen we een maatwerk aanpak en zijn we pas tevreden als de ondernemer zelfverzekerd de toekomst tegemoet kan gaan.

 

Samen met onze partners binnen Future Works beschikken we over jarenlange ervaring in het speelveld van gedragsverandering, communicatie en activatie, strategievorming en hands-on ondersteuning en praktische oplossingen. Zo zorgen we voor tal van voordelen, zoals hogere betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid, lager verzuim, hogere productiviteit en een aantrekkelijk werkgeversprofiel.

Onze klanten

VIT is er voor alle mkb’s. We bieden ondersteuning aan bedrijven en instellingen zelf en aan sociale partners. We hebben veel ervaring met alle sectoren, denk aan industrie & bouwnijverheid, onderwijs en zorg.

Kernwaarden

Toekomstgericht
We maken verschil: we kijken continu vooruit, zodat onze aanpak niet bestaat uit losse initiatieven, maar een organisatie echt toekomstbestendig maakt.
Kwalitatief
We verbeteren: we leveren altijd kwaliteit. Gebaseerd op onderzoek en feiten, verrijkt met kennis en inzichten.
Verbindend
We binden: we geloven in samenwerking. Daarom zorgen we ervoor dat alle stakeholders met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken.
Vernieuwend
We innoveren: we gebruiken beproefde methodes die we blijvend bijsturen en vernieuwen.
Energiek
We enthousiasmeren: we doen ons werk vanuit persoonlijke interesse en motivatie en brengen die energie mee naar klanten.

Het team